Kategorie receptů
- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 22.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 130 |
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 350 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Med | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 16976 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 635,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 236,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 28.9, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.